Mediaproducties

clapper
Wassenberg Mediaproducties realiseert videoproducties voor bedrijven, instellingen en organisaties in alle branches. U kunt bij ons terecht voor bedrijfsfilms, instructiefilms en commercials. Maar niet alleen bedrijven zijn bij ons welkom. Ook particulieren kunnen op ons een beroep doen voor de realisatie van een betaalbare videofilm zoals een film van uw bruiloft, een communiefilm of een videofilm van andere gelegenheden die u graag vastgelegd wilt hebben. Ons werkgebied is niet alleen Limburg maar zeker ook daarbuiten. Neem gewoon eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Naast de realisatie van mediaproducties kunt u bij ons ook terecht voor de montage van bestaand audio- en videomateriaal. Klik hier voor meer informatie over onze editing diensten.

 

1, 2, 3: helder en transparant zodat iedereen weet waar ie aan toe is
Om tot een succesvolle mediaproductie te komen hanteren wij 3 stappen. Zo zijn we er beiden van verzekerd dat alles goed is doorgesproken en dat het eindresultaat er ook uit komt te zien zoals u dat voor ogen heeft. Want daar draait het tenslotte om: Iets visueel maken wat u in gedachte heeft.


Stap 1 | Het oriënterend gesprek

In het eerste, geheel vrijblijvende, gesprek maakt u uw ideeën, eisen en wensen kenbaar. U geeft ons aan hoe u denkt dat het er volgens u uit moet komen te zien, eventueel met muziekkeuze. Zo bepaalt u zelf hoe uw bedrijf, stichting of vereniging uiteindelijk ‘gezien’ wordt door de kijker. Natuurlijk kunt u het creatieve gedeelte ook aan ons overlaten. Wij zullen dan in nauw overleg met u als opdrachtgever tot een uiteindelijk draaiboek komen.


Stap 2 | Offerte

In de offerte wordt duidelijk omschreven wat de doelstelling, planning en prijsopgave is. Na bevestiging uwerzijds zullen wij gezamenlijk een datum en tijd plannen wanneer de opnames zullen plaatsvinden. Ook voorzien wij u van een draaiboek zoals al genoemd in stap 1. In overleg kunnen hier dan nog eventuele wijzigingen in aangebracht worden zodat we op de filmdag een finaal draaiboek hebben.


Stap 3 | Realisatiefase en distributie

Met onze moderne en professionele camera-apparatuur zullen wij de beelden opnemen waarbij rekening wordt gehouden met de eisen, wensen, sfeer en imago die in de vorige fasen zijn gedefinieerd. De beelden worden vervolgens in eigen beheer gemonteerd. Het concept-eindproduct wordt vervolgens aan u getoond en in overleg kunnen hier dan nog veranderingen aan aangebracht worden. Na goedkeuring uwerzijds zullen wij de eindproductie aanleveren op een door u gewenste mediadrager zoals CD, DVD, USB of als streaming-internetbestand. Ook het formaat of formaten waarin het bestand moet worden aangeleverd bent u vrij in. Hierin adviseren wij u graag.

Klik hier voor het tarieven-overzicht