Social Streams

Bindt uw doelgroep aan uw bedrijf met boeiende content

Social Media is bij veel bedrijven nog steeds een ondergeschoven kindje. En dit terwijl het een steeds belangrijkere plek inneemt in ons marketinglandschap. Als we er al tijd aan besteden dan is het vaak ad-hoc, niet structureel en dikwijls met overkill oftewel (te)veel van hetzelfde.

Gestructureerd plaatsen en eindeloos delen
Wij kunnen samen met u structuur aanbrengen in uw Social Media uitingen zodat u écht uw doelgroep gaat binden aan uw bedrijf. Dit realiseren met korte videoboodschappen die u gestructureerd op uw sociale kanalen plaatst en daarmee een olievlek creëert in social media-land. Het mooie van social media is namelijk dat het eindeloos gedeeld en geliked kan worden en daarmee dus een grotere doelgroep bereikt. Zo lang de boodschap maar interessant genoeg is. En met structuur bedoelen we zoveel mogelijk op vaste momenten. Volgers weten dan dat er op gezette tijden wat gaat komen en gaan hier op wachten.

Het valt en staat met de juiste boodschap en de juiste communicatie
De boodschap is één, de manier van communiceren is twee. We beginnen bij voor de verandering eens bij twee: De manier van communiceren moet pakkend zijn. Platte tekst of een foto zien we overal op social media en hier wordt vluchtig naar gekeken of overheen gescrold. Het mooie van video is dat het bij volgers veel dynamischer overkomt. Niet voor niets dat video’s veel vaker bekeken worden dan foto’s. In een video kun je dan ook veel meer persoonlijkheid en emotie kwijt. Een mooi bruggetje naar punt één: De boodschap. Hoe mooi een video ook kan zijn, als de boodschap geen inhoudt heeft mis je compleet je doel. We besteden dan ook samen met u veel aandacht aan de boodschap. De meeste bedrijven prijzen alleen maar hun producten aan op social media. Natuurlijk belangrijk want het doel moet zijn meer verkopen echter ons idee is dat er nog zoveel meer te vertellen is over uw bedrijf én het product achter het product. 

dus moet je je producten hier kunnen aanprijzen. Ons idee is echter dat er nog zoveel meer te vertellen is. Boodschappen die uw volgers ook zeer interessant gaan vinden en het daarmee ook veel boeiender gaan vinden om uw kanalen te gaan volgen. Hier hebben wij legio ideeën over. Ideeën die wij graag in een persoonlijk gesprek met u bespreken.